Teu karat

  • stainless bearing

    bantalan stainless

    Fitur Minyak-impregnated; Pelumasan mandiri Ngagem tahan sareng hirup panjang umur Kinerja tinggi bantalan tiasa di beban ekstrim, aplikasi bulak balik sareng osilasi gancang Cocog sareng beban statis tinggi Tiasa dilarapkeun dina suhu anu lega tahan korosi anu hadé Spesifikasi: Toléransi standar tina jero diaméterna G7 Toléransi standar luar diameter S7 Nyarankeun kasabaran aci f7 / g6 Nyarankeun kasabaran perumahan H7 Bungkusan & Pangiriman Bungkus Detai ...