Bantalan Perunggu

  • wear-resisting Bearing Sint C10

    maké-nolak Bearing Sint C10

    Ngaran produk Bronze Bearing Bush Style Lengan, Flanged, Spherical, jsb Material Powder metal Density 6.4-7.3 g / cm³ Ukuran batin 3-120mm Tempat asal Zhejiang, China (daratan) Spesifikasi: Toléransi standar tina diameter jero G7 Toléransi standar diaméter luar S7 Nyarankeun kasabaran aci f7 / g6 Nyarankeun kasabaran perumahan H7 Sipat fisik: => Komposisi Kimia: CuSn6Zn6Pb3, Cu90Sn10, CuSn6Zn6Pb0, Fe, Cu-Fe => Suhu ngagawekeun: Antara -100 kalayan +200 => Densitas ...
  • self lubricating copper bearing

    nyalira bantalan tambaga

     Ngaran produk Perunggu Bush Fit Style Lengan, Flanged, Spherical, jsb Material Powder metal Density 6.4-7.3 g / cm³ Ukuran Batin 3-120mm Tempat asal Zhejiang, China (daratan) Spesifikasi: Toléransi standar tina diameter jero G7 Toléransi standar diaméter luar S7 Nyarankeun kasabaran aci f7 / g6 Nyarankeun kasabaran perumahan H7 Perunggu rungkun kami ngalaman pamariksaan kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur palayanan sareng kualitas. Kaunggulan 1. Kalayan kakuatan tinggi, karasa luhur, luhur ...
  • Powder metallurgy lock with hole

    Konci metalurgi bubuk ku liang

    Self-pelumas bantalan sintered nganteurkeun kinerja tinggi dina beban sareng nawiskeun sipat pakean anu luar biasa. Porositas bantalan anu dihasilkeun ngalangkungan prosés logam bubuk konvensional ngajantenkeun impregnasi minyak, ngaleungitkeun kabutuhan sistem pelumasan suplemén. Pelumasan saumur hirup ieu ngajantenkeun bantalan anu disinter alternatif anu serbaguna pikeun bantalan roller anu mahal. Konci Metallurgy Bubuk sareng Liang CIRI-CIRI Sarua jeung SINT A 50, grup impregnasi 1 Maintenanc ...
  • Perforated square oiled bearing

    Bantalan diminyakan kuadrat berlubang

    Model logam bushing Material Fe, Cu, paduan FeCu, stainliee steel, grafit Style Lengan, Flanged, Spherical, Miniatur, Trust Washer, Rod Ukuran 1) jero 3-70mm, ogé tiasa numutkeun pamundut anjeun Paket jero pak: kantong plastik bungkus luar : karton, palet Fitur Minyak-impregnated; Pelumas diri Paké tahan sareng umur panjang jasa Kinerja tinggi bantalan kinerja tinggi tiasa dina beban anu ekstrim, aplikasi bulak balik gancang sareng aplikasi osilasi Konduktivitas termal anu saé ...
  • oilite bearing sleeve

    oilite bantalan leungeun baju

    nami produk Bantalan Kantong Lengan Tipe SAE 841 - Perunggu Mil-B-5687 Tipe 1, Kelas 1 MPIF CT-1000-K26 Pusat Minyak 18-22% (V) ASTM B438 Kelas 1, Tipe 2 Kelas A Dénsitas 6.4-6.8 g / cm³ Spesifikasi: Toléransi standar tina diaméterna jero G7 Toléransi standar diameter luar S7 Nyarankeun kasabaran aci f7 / g6 Nyarankeun kasabaran perumahan H7 Fitur Bagian-bagian Metal Powder katingali lancar sareng ngagurilina Dirancang pikeun karakteristik mesin otomotif, sampurna dilarapkeun Ékspérénsi saé ...
  • oilite 9010 bearing sleeve

    oilite 9010 leungeun baju bantalan

    1. Bahan: Tambaga, beusi 2. Ngolah: bubuk logam, campuran / alloying, mencét, deformasi, perlakuan panas, sinter, mesin gabung palapis, jaminan kualitas, paket 3. Kualitas: OEM. 4. Tiasa ngarancang sareng ngadamel sakumaha gambar anjeun A Profesional dina analisis Gambar, ngabahas rapat, program auditing, PC & QC. Urang tiasa ngadamel sagala jinis gir numutkeun gambar klien sareng spésifikasi, khusus kana barang anu henteu standar. Ayeuna, urang gaduh sagala rupa pikeun nohonan pamrosésan anu béda ...
  • High Quality Bushing Bearing Cu Material

    Bahan Bantalan Bushing Kualitas Tinggi

    Model Sintered oilite bushing oilite bushing Bahan MPIF: CT-1000-K26, SAE841, Sint A50, A51, Style-leungeun baju gaya minyak-impregnated, Flanged, Spherical, Miniature, Trust Washer, Rod Size 1) jero 3-120mm, ogé tiasa numutkeun anjeun paménta Pasipatan Fisik Kapasitas beban khusus statis: 10 N / mm² Kapasitas beban khusus dinamis: 5 N / mm ² Laju ngageser: 6,0 [m / s] Nilai gesekan: 0,05 dugi 0,20 [µ] Suhu suhu: -40 dugi ka + 200 [° C] Maks. Pv - nilai: 1,6 [N / mm² xm / s] ...
  • Flang Bearing 9010 Material

    Bantalan Flang 9010 Bahan

    Ngaran produk Flang Bearing 9010Material Style Lengan, Flanged, Spherical, jsb Material Powder metal Density 6.4-7.3 g / cm³ Ukuran Batin 3-120mm Tempat asal Zhejiang, China (daratan) Spesifikasi: Toléransi standar tina diameter jero G7 Toléransi standar diaméter luar S7 Nyarankeun kasabaran aci f7 / g6 Nyarankeun kasabaran perumahan H7 Pasipatan Fisik: Komposisi Kimia: CuSn6Zn6Pb3, Cu90Sn10, CuSn6Zn6Pb0, Fe, Cu-Fe => Suhu Operasi: -100 ~ +200 => Den ...
  • Drilling Hole Flaged Bronze Bearing

    Pangeboran Liang Flaced Bronze Bearing

    Modél Pangeboran liang Flanged Bronze Bearing Material MPIF: CT-1000-K26, SAE841, Sint A50, A51, Style-lengeun Style, Lengan, Spherical, Miniature, Trust Washer, Rod Size 1) jero 3-120mm, ogé tiasa numutkeun pamundut anjeun Paking bungkus jero: kantong plastik bungkus luar: karton, pallet Tempat asalna Zhejiang, Cina (daratan) Spesifikasi: Toléransi standar diameter jero G7 Toléransi standar diameter luar S7 Nyarankeun kasabaran garan f7 / g6 Nyarankeun perumahan ...
  • Cu Powder ring bearing

    Cu bubuk bubuk bantalan

    Model presisi bushing perunggu Bahan MPIF: CT-1000-K26, SAE841, Sint A50, A51, Lengan Gaya impregnated minyak, Flanged, Spherical, Miniature, Trust Washer, Rod Size 1) jero 3-120mm, ogé tiasa numutkeun pamundut anjeun Pakét bungkus jero: kantong plastik bungkus luar: karton, pallet Properties Fisik Kapasitas beban khusus statis: 10 N / mm² Kapasitas beban khusus dinamis: 5 N / mm² Laju ngageser: 6.0 [m / s] Nilai gesekan: 0,05 dugi ka 0, 20 [µ] Suhu suhu: -...
  • Bearings with Cu

    Bantalan sareng Cu

    Modél minyak bubuk bubuk logam bushing Bahan MPIF: CT-1000-K26, SAE841, Sint A50, A51, Gaya-minyak anu diresapi Lengan, Flanged, Spherical, Miniature, Trust Washer, Rod Size 1) jero 3-120mm, ogé tiasa numutkeun pamundut anjeun Paking bungkus jero: kantong plastik bungkus luar: karton, pallet Fitur Minyak-impregnated; Pelumas diri Paké tahan sareng hirup panjang jasa Kinerja tinggi bantalan kinerja tinggi tiasa dina beban anu ekstrim, résiprési résipitasi sareng osilasi ...
  • Bearing with Flanged

    Bantalan sareng Flanged

    Ngaran produk Bantalan kalayan Flanged Style Lleeve, Flanged, Spherical, jsb Material Powder metal Density 6.4-7.3 g / cm³ Ukuran batin 3-120mm Tempat asal Zhejiang, China (daratan) Spesifikasi: Toléransi standar tina diameter jero G7 Toléransi standar diaméter luar S7 Nyarankeun kasabaran aci f7 / g6 Nyarankeun kasabaran perumahan H7 Bantosan kuningan kami ngalaman pamariksaan kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa sareng gampang ngaruksak. Kauntungan 1. Kalayan kakuatan tinggi, karasa, luhur ...
12 Teras> >> Halaman 1/2