Beusi-2

  • sintering machine auto gear accessories

    mesin sinter aksésoris gir otomatis

    Bahan Fe RoHS Dilaksanakeun Sumuhun Linier Kacepetan Aplikasi Low Bantalan, Bagian Mékanisme Spesifikasi: Toléransi standar tina diameter jero G7 Toléransi standar diaméter luar S7 Nyarankeun kasabaran aci f7 / g6 Nyarankeun kasabaran perumahan H7 Industri barang modal mangrupikeun palanggan utama komponén anu disinter. Kusabab kamampuan mésér bagian-bagéan sinter ningkat kalayan kaluaran taunan, gampang dipikaharti yén konsumén anu panggedéna nyaéta otomotif, listrik ...
  • rings gear iron base speed reducer

    cingcin gear base speed reducer

    Ngaran produk Sintered Powder Metal Gears Ukuran 1) jero 3-70mm, ogé tiasa numutkeun pamundut anjeun Bahan Fe; Paduan FeCu, Cu, FC0208 Paket kantong plastik, karton, palet Warna Silver whitte Tempat asal Zhejiang, Cina Spésifikasi: Toléransi standar tina diameter jero G7 Toléransi standar diaméter luar S7 Nyarankeun kasabaran aci f7 / g6 Nyarankeun kasabaran perumahan H7 Fitur bubuk logam sinter gir ngagunakeun bahan anu berkualitas sareng parantos diolah ku technol canggih ...