Bubuk Bagian Logam tungku sinter

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

logam bubuk bantalan perunggu sintered

Self-pelumas bantalan sintered nganteurkeun kinerja tinggi dina beban sareng nawiskeun sipat pakean anu luar biasa. Porositas bantalan anu dihasilkeun ngalangkungan prosés logam bubuk konvensional ngajantenkeun impregnasi minyak, ngaleungitkeun kabutuhan sistem pelumasan suplemén. Pelumasan saumur hirup ieu ngajantenkeun bantalan anu disinter alternatif anu serbaguna pikeun bantalan roller anu mahal.

Bantalan Perunggu Sinter Didesain Minyak
CIRI-CIRI
Sarupa sareng SINT A 50, kelompok impregnasi 1
Bantosan gratis pikeun pangropéa pikeun aplikasi rékayasa umum
Kinerja optimal dina beban anu kawilang hampang sareng kecepatan luhur
Dihasilkeun ku prosés metalurgi bubuk sahingga cocog pikeun bentuk kompléks
KAMAMPUHAN
Bentuk bantalan sayogi dina diménsi standar

Spésifikasi:
Toleransi standar jero diaméterna G7
Toléransi standar diaméter luar S7
Nyarankeun kasabaran aci f7 / g6
Nyarankeun kasabaran perumahan H7


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami