Perunggu-2

  • metal sintered bronze gear

    logam pakakas parunggu sintered

    Model logam gear tembaga sinter Bahan Fe; FeCu alloy, Cu, FC0208 Style Lengan, Flanged, Spherical, Miniature, Trust Washer, Rod Size 1) batin 3-70mm, ogé tiasa numutkeun pamundut anjeun Paket jero pack: bag plastik bungkus luar: karton, pallet Features Oil-impregnated; Pelumas diri Paké tahan sareng umur panjang jasa Kinerja tinggi bantalan kinerja tinggi tiasa dina beban anu ekstrim, aplikasi bulak balik gancang sareng aplikasi osilasi Harta konduktivitas termal anu hadé Tiasa ...