Dibor diri pelumas Bushing

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Modél

bubuk bagian metalurgi

Bahan

Fe, Cu, paduan FeCu, waja stainliee, grafit

Gaya

Leungeun baju, Flanged, Spherical, Miniatur, Trust Washer, Rod

 Ukuranna

1) jero 3-70mm, ogé tiasa numutkeun pamundut anjeun

Pakét

bungkus jero: kantong plastik
bungkus luar: karton, palét

Spésifikasi:
Toleransi standar jero diaméterna G7
Toléransi standar diaméter luar S7
Nyarankeun kasabaran aci f7 / g6
Nyarankeun kasabaran perumahan H7

Metalurgi bubuk ngahasilkeun bubuk logam atanapi nganggo bubuk logam (atanapi campuran bubuk logam sareng bubuk nonmetal) salaku bahan baku, saatos ngabentuk sareng ngarobih, ngadamel bahan logam, bahan komposit sareng téknologi pengolahan sadaya jinis produk. Metode bubuk metalurgi nyaéta sami sareng keramik produksi, anu kagolong kana téknologi sintering bubuk. Maka, saruntuyan téhnik metalurgi bubuk énggal ogé tiasa dianggo pikeun nyiapkeun bahan keramik. Kusabab kaunggulan téknologi metalurgi bubuk, éta parantos janten konci pikeun méréskeun masalah matéri anu anyar sareng ngagaduhan peranan anu penting dina pamekaran bahan énggal. .

Metalurgi bubuk kalebet bubuk sareng produk. Bubuk utamina prosés metalurgi, sareng kabeneran literal. Produk bubuk metalurgi sering ngalangkungan bahan sareng metalurgi, sareng sering silih disiplin (bahan sareng metalurgi, mékanika sareng mékanika, jst.). Utamana bubuk logam modéren 3 d percetakan, rékayasa mékanis, CAD sareng téknik rékayasa tibalik, téknologi manufaktur lapis, téknologi kontrol numeris, élmu matérial, téknologi laser, téknologi produk metalurgi bubuk janten langkung seueur dina disiplin téknologi terintegrasi modéren.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami