Bantalan Bola

  • Sintered Bushing  with Holes

    Sinter Bushing sareng liang

    Model 3D printer bushings Material MPIF: CT-1000-K26, SAE841, Sint A50, A51, Style-lengeun minyak Style Lengan, Flanged, Spherical, Miniatur, Trust Washer, Rod Size 1) jero 3-120mm, ogé tiasa numutkeun pamundut anjeun Pakét bungkus jero: kantong plastik bungkus luar: karton, palét Standar Kualitas Istilah sanésna: ISO9001 Pangiriman Gancang: 15 Poé Pembayaran: T / T, L / C, Pangiriman Paypal: Ku Sarat Pangiriman Laut / Udara: FOB, CFR, DDU Adat Nomer Pendaftaran: 3301965G49 Sli ...
  • Stainless Steel Tapered Roller Bearings

    Bantalan Roller tiris stainless steel

    Model bantalan rol tirus stainless steel Bahan 303,304,310,316,409,000,000,000,000 Gaya leungeun baju, Flanged, Spherical, Miniature, Trust Washer, Rod Size 1) jero 3-70mm, ogé tiasa numutkeun pamundut anjeun. aci kasabaran f7 / g6 Nyarankeun kasabaran perumahan H7 FAQ Q: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik? A: Kami pabrik. Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun? A: Umumna ...
  • Welfine Metric Steel Ball Bearing

    Bantalan Bola Baja métrik Welfine

    Saatos ngabentuk, nyaring sareng ukuran, bantalanana vakum diréparasi minyak SAE 30 anu nyayogikeun pelumas anu diukur tina bantalan kana aci nalika diputer. Bentuk bantalan dilakukeun pikeun mesen: bushes silinder sareng bushes flanged kalayan dimensi henteu standar, bantalan bola, tabung sareng batang kosong, desain bantalan khusus. Pelumas diri - nalika dina gerak minyak naék kana permukaan pikeun pelumasan sareng mulangkeun nyalira nalika di istirahat. Bantalan bébas perawatan pikeun umum e ...
  • Deep Groove Iron Oilite Ball Bearing

    Bantalan Bola Minyak Alur Beusi jero

    Pakét bungkus jero: kantong plastik bungkus luar: karton, palét Standar Kualitas Istilah sanésna: ISO9001 Pangiriman Gancang: 15 Poé Pembayaran: T / T, L / C, Pangiriman Paypal: Ku Sarat Pangiriman Laut / Udara: FOB, CFR, DDU Adat Nomer Pendaftaran: 3301965G49 Ngageser Bantalan HS-Code: 8483300090 Spésifikasi: Toléransi standar tina diameter jero G7 Toléransi standar diaméter luar S7 Nyarankeun kasabaran poros f7 / g6 Nyarankeun kasabaran perumahan H7 Aliran kerja standarisasi 1. Sadayana ...
  • Sintered Bronze Spherical Bearings ball bearing

    Bantalan Bola Bunderan Sinter Bantalan bola

    Bahan MPIFCT-1000-K26, SAE841, SintA50, A51, Style-lengeun minyak Style-leungeun baju, Flanged, Spherical, Miniatur, Trust Washer, Rod Size batin 3-120mm, ogé tiasa numutkeun pamundut anjeun Paket jero pak: palastik bagouter pengepakan: karton , palet Properties Fisik Kapasitas beban khusus statis 10 N / mm² Kapasitas beban khusus dinamis: 5 N / mm² Laju ngageser 6.0 [m / s] Nilai gesekan 0,05 dugi 0,20 [µ] Suhu suhu: -40 dugi ka +200 [° C] Maks. Pv - nilai 1,6 [N / mm² xm / s] ...