Karat-1

  • Stainless Steel Tapered Roller Bearings

    Bantalan Roller tiris stainless steel

    Model bantalan rol tirus stainless steel Bahan 303,304,310,316,409,000,000,000,000 Gaya leungeun baju, Flanged, Spherical, Miniature, Trust Washer, Rod Size 1) jero 3-70mm, ogé tiasa numutkeun pamundut anjeun. aci kasabaran f7 / g6 Nyarankeun kasabaran perumahan H7 FAQ Q: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik? A: Kami pabrik. Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun? A: Umumna ...