Perunggu Bushing

  • Sintered Bushing Bronze Cu663

    Sinter Bushing Bronze Cu663

    Modél sinter bushing perunggu Bahan MPIF: CT-1000-K26, SAE841, Sint A50, A51, Lengan Gaya impregnated minyak, Flanged, Spherical, Miniature, Trust Washer, Rod Size 1) jero 3-120mm, ogé tiasa numutkeun pamundut anjeun Pakét bungkus jero: kantong plastik bungkus luar: karton, pallet Fitur Minyak-impregnated; Pelumas mandiri Paké tahan hirup sareng umur panjang Bantalan kinerja tinggi tiasa dina beban anu ekstrim, aplikasi bulak balik gancang sareng aplikasi osilasi Alus ...
  • Sintered Bushing  with Holes

    Sinter Bushing sareng liang

    Model 3D printer bushings Material MPIF: CT-1000-K26, SAE841, Sint A50, A51, Style-lengeun minyak Style Lengan, Flanged, Spherical, Miniatur, Trust Washer, Rod Size 1) jero 3-120mm, ogé tiasa numutkeun pamundut anjeun Pakét bungkus jero: kantong plastik bungkus luar: karton, palét Standar Kualitas Istilah sanésna: ISO9001 Pangiriman Gancang: 15 Poé Pembayaran: T / T, L / C, Pangiriman Paypal: Ku Sarat Pangiriman Laut / Udara: FOB, CFR, DDU Adat Nomer Pendaftaran: 3301965G49 Sli ...
  • powder metallurgy equipment Copper Base Bushing

    bubuk peralatan metalurgi Tembaga Base Bushing

    Modél Bubuk Peralatan Metalurgi Tembaga Base Bushing Material MPIF: CT-1000-K26, SAE841, Sint A50, A51, Style-leungeun baju gaya impregnated minyak, Flanged, Spherical, Miniature, Trust Washer, Rod Size 1) jero 3-120mm, ogé tiasa numutkeun pikeun pamundut anjeun Pasipatan Fisik Kapasitas beban khusus statis: 10 N / mm² Kapasitas beban khusus dinamis: 5 N / mm² Laju ngageser: 6,0 [m / s] Nilai gesekan: 0,05 dugi 0,20 [µ] Suhu suhu: -40 nepi ka +200 [° C] Maks. Pv - nilai: 1.6 [...
  • Bushing SAE 841 CT-1000-K26

    Bushing SAE 841 CT-1000-K26

    Ngaran produk Bushing SAE 841 CT-1000-K26 Style Lengan, Flanged, Spherical, jsb Material Powder metal Density 6.4-7.3 g / cm³ Ukuran batin 3-120mm Tempat asal Zhejiang, China (daratan) Spesifikasi: Toléransi standar tina diameter jero G7 Toléransi standar diaméter luar S7 Nyarankeun kasabaran aci f7 / g6 Nyarankeun kasabaran perumahan H7 Jurnal kami Bantalan Bushing ngalaman pamariksaan kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa sareng gampang ngaruksak. Kauntungannana 1. Kalayan kakuatan tinggi, hardn ...