Proyék Umum

Proyék Umum:jasa téknis, pamekaran téknis, konsultasi téknis, tukeur téknis, transfer téknologi sareng ngapopulerkeun téknologi; Pabrik bantalan, gir sareng bagian transmisi; Penjualan bantalan, gir sareng komponenana transmisi; Pabrik bantalan; Penjualan bantalan tugas beurat presisi gancang; Penjualan bantalan; Pabrikan produk pakakas; Produksi produk baja bantalan; Forging sareng bubuk bubuk produksi produk metalurgi; Pabrik peralatan sareng aksésoris karéta gancang-gancang; Penjualan sareng penjualan produk metalurgi bubuk; Penjualan peralatan sareng aksésoris karéta gancang-gancang; Pabrikan robot industri; Panilitian sareng pamekaran bagian mobil (kecuali pikeun proyék anu tunduk kana persetujuan numutkeun hukum, sacara mandiri ngalaksanakeun kagiatan bisnis numutkeun hukum anu ngagaduhan lisénsi bisnis).

jy (1)
jy (8)
jy (2)
jy (3)
jy (7)
jy (4)
jy (5)
jy (6)