TENTANG KAMI

PABRIK METALLURGY JINANDE SINFINE aslina. Lokasina di kota HangZhou Jiande anu maju sacara ékonomi, didirikeun taun 2001, Winfine ngagaduhan bengkel mandiri 5000 méter pasagi, kapasitas produksi taunan 500 ton.

  • 40 Taper
  • 3/4/5 Sumbu
  • 12k-30k RPM
  • 24-40 Alat
    Kapasitas
  • ht
  • 2a21b08e
  • 15e254e2
  • gr
  • Proyék Umum

    Jasa téknis, pamekaran téknis, konsultasi téknis, tukeur téknis, transfer téknologi sareng ngapopulerkeun téknologi; Pabrik bantalan, gir sareng bagian transmisi; Penjualan bantalan, gir sareng komponén transmisi ...

  • sdv

Naha Komo deui

Departemén téknis insinyur senior anu aya, teknisi, panaséhat téknis senior inspektur ', kami ngalayanan sababaraha industri kalayan gancang ngahasilkeun sajumlah barang énggal unggal dinten.

fdfd

Ngawangun Mesin kapang Anjeun

Siap ngadamel pabrik nangtung Haas anyar anjeun?
Hayu urang milarian mesin anu pas pikeun toko anjeun, sareng jantenkeunna nyalira ku nambihan pilihan sareng fitur anu cocog pikeun anjeun.