Rakan urang

Bagian otomotif
1.MAAG Otomotif ti Austia
2.Teknatex APS ti Dénmark
3.ETIS Otomasi ti Malavsia
4.SUMITOMO ti Jepang
5. Newsun di Cina
Motor Beaning
1. Kontronik ti Amérika
2.Avanzt ti Singapura
3. Ovava ti Slowakia
4. Ngalereskeun ti Walanda
Parabot Kantor
1.APS ti Bulgaria
2.IPC ti Amérika
3. Sertus ti Hong Kong
Perkakas Rumah Tangga
1.ATLANT Inc ti Bélarus
2.Littleswan di Cina
bx