Tentang Kami

Jiande Welfine Impor & Ékspor Co., Ltd.

PABRIK METALLURGY JINANDE SINFINE aslina. Lokasina di kota HangZhou Jiande anu maju sacara ékonomi, didirikeun taun 2001, Welfinehas lokakarya mandiri 5000 meter pasagi, kapasitas produksi taunan 500 ton. 

Kami ahli dina metalurgi bubuk sareng 17 taun pangalaman sareng pujian masarakat, quanlity sareng integritas anu hadé dina bidang ieu. Aya rébuan produk anu parantos diproduksi, diékspor ka Jepang, Dénmark, Walanda sareng Amérika Serikat, jst.

Kami gaduh tim panilitian & pamekaran nyalira. Sadaya produk énggal gaduh pangrojong téknis anu kuat di tukangeun aranjeunna.

r
hy (3)
ht

Departemén téknis insinyur senior anu aya, teknisi, panaséhat téknis senior inspektur ', kami ngalayanan sababaraha industri kalayan gancang ngahasilkeun sajumlah barang énggal unggal dinten.    

 Kalayan mesin hidrolik otomatis urang sorangan, mesin mékanis otomatis, tungku vakum, mesin EDM presisi tinggi, Lathetungku tambaga leburAlat-alat CNC Maching, coét jsb. 

Produk preponderant: bantalan pelumas diri, pakakas sinterbagian struktur mékanis anu sanésna & base baja tambaga paduan bushing, kerah tambaga tuang waja, tambaga komposit tambaga bushing, sét panunjuk billet.

Kami gaduh alat pamariksaan anu sampurna: mesin uji universal, mesin uji tarik, alat teu karasa, alat kapadetan, metalloscope, instrumen gambar optik, spéktrografjsb.

ISO9001: 2000 sistem manajemen kualitas anu disahkeun ku IQNet sareng CQC. 

Sadaya bantalan pelumas diri anu ditawarkeun ku Wel fine parantos lami nyaluyukeun sareng standar internasional sipat kimia sareng fisik, sapertos ASTM, JIS, DIN, MPIF, SAE, GB…