blackening atanapi palapis hideung bagian mesin metalurgi

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Metalurgi bubuk mangrupikeun prosés pikeun ngadamel logam atanapi nganggo bubuk logam (atanapi campuran bubuk logam sareng bubuk non-logam) salaku bahan baku, ngabentuk sareng nyaring, sareng ngadamel bahan logam, bahan komposit sareng rupi-rupi produk.

Ngaran Produk blackening atanapi palapis hideung bagian mesin metalurgi
Bahan Fe, Cu, paduan FeCu, waja stainliee, grafit
Gaya Leungeun baju, Flanged, Spherical, Miniatur, Trust Washer, Rod
Ukuranna 1) jero 3-70mm, ogé tiasa numutkeun pamundut anjeun

Spésifikasi:
Toleransi standar jero diaméterna G7
Toléransi standar diaméter luar S7
Nyarankeun kasabaran aci f7 / g6
Nyarankeun kasabaran perumahan H7

Kaayaan fisik:

Kapasitas beban khusus statis: 10 N / mm²

Kapasitas beban khusus: 5 N / mm ²

Laju ngageser: 6.0 [m / s]

Nilai gesekan: 0,05 dugi ka 0,20 [µ]

Galur suhu: -40 dugi ka +200 [° C]

Max. Pv - nilai: 1,6 [N / mm² xm / s]

Kasarasan Bushing Perunggu: HB 30-145

Kasar permukaan: 0.8-1.6

Ngahasilkeun Kakuatan: 15,000 PSI

Elongation: 1%

Konstanta Kakuatan "K" (PSI): 26.500

Pusat Minyak: 18-22% (V)

Kapadetan: 6.4-7.3 g / cm³

Fitur:

1. Penampilan endah sareng ngagurilap, geulis sareng anggun

2. produk awét sareng moal sepuh atanapi karat

3. Boga pangaruh ngalereskeun anu saé


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami