Sejarah urang

  • JIANDE WEL FINE TECHNOLOGY CO., LTD. ku Mr.Chen sareng 13 padamelan

  • Bengkel pakakas dina operasi

  • Ngamimitian produksi stainless steel

  • Tungku sinter kadua ngajalankeun

  • ISO9001 disahkeun ku IQC & CQC

  • Dipindahkeun ka bengkel anyar, lab damel, sareng 200 Ton otomatis panggedéna.

    Mesin komprési hidrolik mimiti digawé.

  • Kengingkeun sertipikat ékspor

  • Produk anu dijual ka Dénmark, Jérman, AS, jst

  • Pangembangan alat & Tés laboratorium pikeun sumitomo

  • Ngembangkeun profil anyar

  • Lulus produk énggal ti Nacco

  • Ngadegkeun perusahaan kasejahteraan: Jiande welfine Technology Co.Ltd

  • Ningkatkeun tungku peralatan-Liquid nitrogen énggal

  • Lusheng ngalih ka dieu, bengkel tambaga tuang waja didamel padamel dugi ka 70. Ogé ngadegkeun Jiande Welfine Impor & Ékspor Co., Ltd.

  • Ngembangkeun produk énggal, gear Réduksi, jst

  • Promosi sareng kerjasama sareng perusahaan nol