Bagian Metalurgi Bubuk

  • Powder Metallurgy Machinery Equipment

    Alat-alat Mesin Metalurgi Bubuk

    Model PM bushing Material Fe, Cu, FeCu alloy, stainliee steel, grafit Style Lleeve, Flanged, Spherical, Miniatur, Trust Washer, Rod Size 1) batin 3-70mm, ogé tiasa numutkeun pamundut anjeun Paket jero pak: kantong plastik bungkus luar : karton, palet Fitur Minyak-impregnated; Pelumas diri Paké tahan sareng umur panjang jasa Kinerja tinggi bantalan kinerja tinggi tiasa dina beban anu ekstrim, aplikasi bulak balik gancang sareng aplikasi osilasi Alus konduktivitas termal p ...
  • powder metallurgy in metal Iron and Bronze Base

    bubuk metalurgi dina beusi logam sareng Base Perunggu

    Metalurgi bubuk mangrupikeun prosés pikeun ngadamel logam atanapi nganggo bubuk logam (atanapi campuran bubuk logam sareng bubuk non-logam) salaku bahan baku, ngabentuk sareng nyaring, sareng ngadamel bahan logam, bahan komposit sareng rupi-rupi produk. Ngaran produk Bagian-bagian Bahan Metalurgi Fe, Cu, paduan FeCu, baja stainliee, grafit Gaya Lengan, Flanged, Spherical, Miniatur, Trust Washer, Rod Size 1) jero 3-70mm, ogé tiasa numutkeun pamundut anjeun Spesifikasi: Standar tol .. .
  • Powder Metallurgy  Rotor Made in China

    Rotor Metalurgi Bubuk Didamel di Cina

    Bahan Fe, Cu, paduan FeCu, stainliee steel, grafit Style Lengan, Flanged, Spherical, Miniatur, Trust Washer, Rod Size 1) batin 3-70mm, ogé tiasa numutkeun pamundut anjeun Paket pengemasan batin: kantong plastik bungkus luar: karton, palet Pasipatan Fisik Kapasitas beban khusus statis: 10 N / mm² Kapasitas beban khusus dinamis: 5 N / mm² Laju ngageser: 6,0 [m / s] Nilai gesekan: 0,05 dugi 0,20 [µ] Suhu suhu: -40 dugi ka + 200 [° C] Maks. Pv - nilai: 1 ....
  • Powder Metal Parts sintering furnace

    Bubuk Bagian Logam tungku sinter

    bubuk logam sinter bantalan perunggu Self-pelumas bantalan sintered nganteurkeun kinerja tinggi dina beban sareng nawiskeun sipat pakean anu luar biasa. Porositas bantalan anu dihasilkeun ngalangkungan prosés logam bubuk konvensional ngajantenkeun impregnasi minyak, ngaleungitkeun kabutuhan sistem pelumasan suplemén. Pelumasan saumur hirup ieu ngajantenkeun bantalan anu disinter alternatif anu serbaguna pikeun bantalan roller anu mahal. Bantalan Perunggu Sinter Sinarisasi Minyak CIRI CIRI Sarua jeung ...
  • irregular part metallurgy application accessories

    asesoris aplikasi metalurgi bagian henteu teratur

    Modél bubuk bagian metalurgi Bahan Fe, Cu, paduan FeCu, baja stainliee, grafit Style Lengan, Flanged, Spherical, Miniature, Trust Washer, Rod Ukuran 1) jero 3-70mm, ogé tiasa numutkeun pamundut anjeun Paket jero pak: kantong plastik luar paking: karton, palet Fitur Minyak-impregnated; Pelumas diri Paké tahan sareng umur panjang jasa Kinerja tinggi bantalan kinerja tinggi tiasa dina beban anu ekstrim, aplikasi bulak balik gancang sareng aplikasi osilasi Alus termal c ...
  • Factory Produce powder metallurgy Sintered Bushing and Bearing

    Pabrik Ngahasilkeun bubuk metalurgi Sintered Bushing sareng Bantalan

    Model cor bantalan leungeun baju alloy tambaga Bahan Fe, Cu, paduan FeCu, baja stainliee, grafit Style Lengan, Flanged, Spherical, Miniatur, Trust Washer, Rod Size 1) jero 3-70mm, ogé tiasa numutkeun pamundut anjeun Paket jero pak: plastik kantong bungkus luar: karton, palét Fitur Minyak-impregnated; Pelumas mandiri Paké tahan hirup sareng umur panjang Bantalan kinerja tinggi tiasa dina beban anu ekstrim, aplikasi bulak balik gancang sareng aplikasi osilasi Alus ...
  • Drilled  self lubricating Bushing

    Dibor diri pelumas Bushing

    Modél bubuk bagian metalurgi Bahan Fe, Cu, paduan FeCu, baja stainliee, grafit Style Lengan, Flanged, Spherical, Miniature, Trust Washer, Rod Ukuran 1) jero 3-70mm, ogé tiasa numutkeun pamundut anjeun Paket jero pak: kantong plastik luar pengepakan: karton, palet Spesifikasi: Toléransi standar tina diaméterna jero G7 Toléransi standar diameter luar S7 Nyarankeun kasabaran aci f7 / g6 Nyarankeun kasabaran perumahan H7 Bubuk metalurgi ngahasilkeun logam ...
  • blackening or black coating metallurgy machinery parts

    blackening atanapi palapis hideung bagian mesin metalurgi

    Metalurgi bubuk mangrupikeun prosés pikeun ngadamel logam atanapi nganggo bubuk logam (atanapi campuran bubuk logam sareng bubuk non-logam) salaku bahan baku, ngabentuk sareng nyaring, sareng ngadamel bahan logam, bahan komposit sareng rupi-rupi produk. Ngaran produk blackening atanapi palapis hideung mesin bagian metalurgi Bahan Fe, Cu, paduan FeCu, stainliee steel, grafit Style Lengan, Flanged, Spherical, Miniatur, Trust Washer, Rod Size 1) batin 3-70mm, ogé tiasa numutkeun req anjeun .. .