Gir

  • sintering machine auto gear accessories

    mesin sinter aksésoris gir otomatis

    Bahan Fe RoHS Dilaksanakeun Sumuhun Linier Kacepetan Aplikasi Low Bantalan, Bagian Mékanisme Spesifikasi: Toléransi standar tina diameter jero G7 Toléransi standar diaméter luar S7 Nyarankeun kasabaran aci f7 / g6 Nyarankeun kasabaran perumahan H7 Industri barang modal mangrupikeun palanggan utama komponén anu disinter. Kusabab kamampuan mésér bagian-bagéan sinter ningkat kalayan kaluaran taunan, gampang dipikaharti yén konsumén anu panggedéna nyaéta otomotif, listrik ...
  • rings gear iron base speed reducer

    cingcin gear base speed reducer

    Ngaran produk Sintered Powder Metal Gears Ukuran 1) jero 3-70mm, ogé tiasa numutkeun pamundut anjeun Bahan Fe; Paduan FeCu, Cu, FC0208 Paket kantong plastik, karton, palet Warna Silver whitte Tempat asal Zhejiang, Cina Spésifikasi: Toléransi standar tina diameter jero G7 Toléransi standar diaméter luar S7 Nyarankeun kasabaran aci f7 / g6 Nyarankeun kasabaran perumahan H7 Fitur bubuk logam sinter gir ngagunakeun bahan anu berkualitas sareng parantos diolah ku technol canggih ...
  • metal sintered bronze gear

    logam pakakas parunggu sintered

    Model logam gear tembaga sinter Bahan Fe; FeCu alloy, Cu, FC0208 Style Lengan, Flanged, Spherical, Miniature, Trust Washer, Rod Size 1) batin 3-70mm, ogé tiasa numutkeun pamundut anjeun Paket jero pack: bag plastik bungkus luar: karton, pallet Features Oil-impregnated; Pelumas diri Paké tahan sareng umur panjang jasa Kinerja tinggi bantalan kinerja tinggi tiasa dina beban anu ekstrim, aplikasi bulak balik gancang sareng aplikasi osilasi Harta konduktivitas termal anu hadé Tiasa ...