Warta

  • Kaayaan Téknis Kanggo Ngasilkeun Cingcin Bantalan Anu Saé

    Naon anu dimaksud cincin bantalan? Cincin bantalan ngarujuk kana pipa waja seamless anu panas-digulung atanapi tiis-digulung (tiis digambar) pikeun manufaktur ring bantalan rolling umum. Diaméter luar pipa waja nyaéta 25-180mm, sareng kandel témbokna 3.5-20mm, anu tiasa dibagi int ...
    Maca deui
  • Naha Bantalan Oilless Bener Kedah Henteu Minyak Pelumasan?

    Bantalan bebas minyak mangrupikeun jinis bantalan lubricated anu anyar, kalayan ciri bantalan logam sareng bantalan bebas minyak. Éta dieusian ku matriks logam sareng dilumasi ku bahan pelumas anu padet. Éta ngagaduhan karakteristik kapasitas bantalan tinggi, résistansi dampak, temperatu tinggi ...
    Maca deui
  • Pangetahuan Dasar ngeunaan Bantalan

    Naha anjeun terang naon bagian mékanis bantalan éta? Éta disebut "kadaharan industri mékanis" sareng seueur dianggo dina sababaraha bagéan penting mesin. Kusabab bagian-bagian penting ieu damel di tempat anu henteu katingali, biasana henteu dipikaharti ku anu teu profesional. Seueur anu henteu mékanika ...
    Maca deui