Beusi

  • Sleeve Iron Bearing

    Bantalan Beusi Lengan

    Model Fe bantosan Istilah-istilah Standar Mutu séjén: Pangiriman Gancang ISO9001: Sarat Pamayaran 15 Dinten: T / T, L / C, Pangiriman Paypal: Ku Sarat Pangiriman Laut / Udara: FOB, CFR, DDU Registrasi Khusus No.: 3301965G49 Sliding Bearing HS- Kode: 8483300090 Spésifikasi: Toléransi standar tina diaméterna jero G7 Toléransi standar diameter luar S7 Nyarankeun kasabaran aci f7 / g6 Nyarankeun kasabaran perumahan H7 Jasa Kami 1. Kami gaduh pabrik sorangan anu mimitian tina bahan baku janten ngabentuk ...
  • Porous iron base bushing

    Bushing basa beusi poros

    Model Beusi spacer bushing Material Fe; FeCu Ukuran 1) jero 3-70mm, ogé tiasa numutkeun pamundut anjeun Pasipatan Fisik Kapasitas beban khusus statis: 10 N / mm² Kapasitas beban khusus dinamis: 5 N / mm² Laju ngageser: 6.0 [m / s] Nilai gesekan: 0,05 nepi ka 0,20 [µ] Galur suhu: -40 dugi ka +200 [° C] Keuntungan ngahasilkeun: 15.000 PSI Panganjangan: 1% "K" Konstanta Kakuatan (PSI): 26.500 Puseur Minyak: 18-22% (V) Dénsitas: 6.4-7.3 g / cm³ Spésifikasi: Stan ...
  • Plain oiled Bushing
  • Metal Bushing

    Bushing Logam

    Pakét bungkus jero: kantong plastik bungkus luar: karton, pallet Properties Fisik Kapasitas beban khusus dinamis: 5 N / mm² Laju ngageser: 6,0 [m / s] Suhu suhu: -40 dugi +200 [° C] Maks. Pv - nilai: 1,6 [N / mm x xm / s] Kasar Bushing Perunggu: HB 30-145 Panjangna Hasil: 15.000 PSI Perpanjangan: 1% "K" Konstanta Kakuatan (PSI): 26.500 Puseur Minyak: 18-22% (V) Standar Kualitas Istilah sanés: Pangiriman Gancang ISO9001: Pangiriman 15 Dinten: Ku Laut ...
  • Iron Base Sintered Bearing

    Base Beusi Sintered Bearing

    Fitur: Bush pikeun stainless steel tiasa di beban ekstrim, aplikasi bulak balik gancang sareng osilasi Ayana konduktivitas termal anu saé Tiasa dianggo di lingkungan anu kotor sareng korosif Noise langkung kirang ti bantalan sanés Cocog pikeun beban statis tinggi tiasa dilarapkeun dina lega Kontrol Kualitas urang produk sasuai sareng sertifikasi sistem manajemen mutu internasional ISO9001, sareng kami parantos kalibet dina pabrik profesional sababaraha bantalan di Cina langkung ti ...
  • Iron Base Raw material comply with MPIF standard

    Bahan Baku Dasar Besi saluyu sareng standar MPIF

    Modél bantalan beusi Bahan Fe; FeCu Style Lengan, Flanged, Spherical, Miniature, Trust Washer, Rod Size 1) batin 3-70mm, ogé tiasa numutkeun pamundut anjeun Paket jero packing: kantong plastik bungkus luar: karton, palet Kapasitas beban khusus dinamis: 5 N / mm² Ngageser kagancangan: 6,0 [m / s] Nilai gesekan: 0,05 dugi 0,20 [µ] Suhu suhu: -40 dugi ka +200 [° C] Kasar Bushing Perunggu: HB 30-145 Panjang Hasil: 15,000 PSI Perpanjangan: 1% Pusat Minyak: 18-22% ...
  • Iron Base Bearings FC0208

    Bantalan Base Beusi FC0208

    Modél bantalan beusi minyak Bahan Fe; FeCu Style Lengan, Flanged, Spherical, Miniature, Trust Washer, Rod Size 1) batin 3-70mm, ogé tiasa numutkeun pamundut anjeun Paket packing batin: kantong plastik bungkus luar: karton, palet Istilah-istilah Standar Mutu Lainnya: Pangiriman Gancang ISO9001: 15 Sarat Pamayaran Dina: T / T, L / C, Pangiriman Paypal: Ku Sarat Pangiriman Laut / Udara: FOB, CFR, DDU Registrasi Khusus: 3301965G49 Sliding Bearing HS-Code: 8483300090 Q. Can you prod ...
  • Bushing Fe and Raw Material

    Bushing Fe sareng Bahan Baku

    Modél Jarum Perunggu Bantalan Istilah-istilah Standar Mutu séjén: ISO9001 Pangiriman Gancang: Sarat Pamayaran 15 dinten: T / T, L / C, Pangiriman Paypal: Ku Sarat Pangiriman Laut / Udara: FOB, CFR, DDU Registrasi Khusus No.: 3301965G49 Sliding Bearing HS -Code: 8483300090 Spésifikasi: Toléransi standar diameter jero G7 Toléransi standar diameter luar S7 Nyarankeun kasabaran aci f7 / g6 Nyarankeun kasabaran perumahan H7 Jasa Kami 1. MOQ Rendah: Éta tiasa minuhan bisnis promosi anjeun pisan ...
  • Bearing Made of Fe

    Bantalan Didamel tina Fe

    Bantalan anu didamel tina Fe CHARACTERISTICS Sarua sareng SINT A 10, grup impregnation 1 Bantalan bébas-Maintenance pikeun aplikasi rékayasa umum Kinerja optimal dina beban anu kawilang hampang sareng kecepatan luhur Dihasilkeun ku prosés bubuk metalurgi sahingga cocog pikeun bentuk anu kompleks KASARANGAN Bentuk bantalan didamel supados: Cylindrical bushes, bushes flanged and designed bear design Compositions: Fe, others Standar: SAE 853, MPIF: F-0008-35, ASTM B 783-93 Features: Cheap cost Long li ...