minyak mesin sinter impregnated Bantalan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Modél

bushing logam

Bahan

Fe, Cu, paduan FeCu, waja stainliee, grafit

Gaya

Leungeun baju, Flanged, Spherical, Miniatur, Trust Washer, Rod

 Ukuranna

1) jero 3-70mm, ogé tiasa numutkeun pamundut anjeun

Pakét

bungkus jero: kantong plastik
bungkus luar: karton, palét

Fitur

Minyak-impregnated; Pelincir diri
Ngagem layanan tahan hirup sareng panjang
Bantalan kinerja tinggi tiasa dina beban anu ekstrim, aplikasi bulak balik gancang sareng aplikasi osilasi
Harta konduktivitas termal anu saé
Tiasa dianggo di lingkungan anu kotor sareng korosif
Noise kirang pisan tibatan bantalan anu sanés
Cocog sareng beban statik tinggi
Tiasa dilarapkeun dina suhu anu lega
Résistansi korosi alus teuing

Spésifikasi:
Toleransi standar jero diaméterna G7
Toléransi standar diaméter luar S7
Nyarankeun kasabaran aci f7 / g6
Nyarankeun kasabaran perumahan H7

 

Aplikasi:(mobil, motor, mesin tekstil, mesin jahit industri, alat listrik, pakakas hardware. Listrik, mesin rékayasa, sareng sajabana) sababaraha bagéan metalurgi bubuk (basa tambaga beusi) bagian.

Kaunggulan:

Kapasitas beban tinggi

Résistansi maké tinggi

koefisien handap gesekan

Konduktivitas panas anu saé

Résistansi korosi tinggi

umur panjang sareng perawatan-gratis

Teu aya rereged ku minyak atanapi gajih

Jasa kami

1, Kami ngahasilkeun kualitas luhur sareng harga murah tahan kaénsian pabrik geser rungkun

2, rungkun ngageser urang lulus ISO TS 16949.

3, Dina bimbingan Ngudag kaunggulan & tetep ningkat.

4, Kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng sévices propésional.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami