Alat-alat Mesin Metalurgi Bubuk

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Modél

PM bushing

Bahan

Fe, Cu, paduan FeCu, waja stainliee, grafit

Gaya

Leungeun baju, Flanged, Spherical, Miniatur, Trust Washer, Rod

 Ukuranna

1) jero 3-70mm, ogé tiasa numutkeun pamundut anjeun

Pakét

bungkus jero: kantong plastik
bungkus luar: karton, palét

Fitur

Minyak-impregnated; Pelincir diri
Ngagem layanan tahan hirup sareng panjang
Bantalan kinerja tinggi tiasa dina beban anu ekstrim, aplikasi bulak balik gancang sareng aplikasi osilasi
Harta konduktivitas termal anu saé
Tiasa dianggo di lingkungan anu kotor sareng korosif
Noise kirang pisan tibatan bantalan anu sanés
Cocog sareng beban statik tinggi
Tiasa dilarapkeun dina suhu anu lega
Résistansi korosi alus teuing

Spésifikasi:
Toleransi standar jero diaméterna G7
Toléransi standar diaméter luar S7
Nyarankeun kasabaran aci f7 / g6
Nyarankeun kasabaran perumahan H7

Bantalan metalurgi bubuk didamel tina bubuk logam sareng bubuk bahan antifriction sanésna dipencét, disinter, plastik sareng direndem. Éta ngagaduhan struktur keropos. Saatos nyusupkeun minyak panas, pori-pori dieusian minyak pelincir. Dina prosés damel, logam sareng minyak dipanaskeun sareng dilegaan, sareng minyak na diperes kaluar tina liang-liang. Beungeut gesekan dilincir. Saatos bantalan didinginkan, minyak diseuseup deui kana pori-pori.

Bantalan metalurgi bubuk henteu tiasa dilumasi salami lami.

Porositas anu langkung luhur tina bubuk metalurgi bubuk, langkung seueur panyimpenan minyak, tapi langkung pori-pori, langkung handap kakuatan.

Bantalan sapertos kitu sering dina kaayaan pelumasan campuran, sakapeung tiasa ngawangun pelumasan pilem ipis. Aranjeunna sering dianggo pikeun nambihan beban anu sesah sareng enteng sareng kaayaan gancang minyak pelumas.

Numutkeun kana kaayaan damel anu béda, bantalan metalurgi bubuk kalayan kadar minyak anu béda dipilih. Nalika kadar minyakna ageung, éta tiasa dianggo dina minyak pelumasi suplemén sareng beban low. Kandungan minyakna tiasa dianggo dina beban beurat sareng kecepatan luhur. Bantalan metalurgi bubuk bubuk grafit tiasa ningkatkeun kasalametan bantalan kusabab pelinciran grafit éta sorangan. Kalemahanana nyaéta kakuatanana handap. Dina kaayaan teu aya korosi, éta tiasa ngémutan pamilihan harga sareng kakuatan anu handap. Bantalan metalurgi bubuk dasar beusi kalayan gelar anu langkung luhur langkung luhur, tapi karasa beuheung aci anu cocog kedah leres ditingkatkeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami