Grafit

  • Oil Impreginated Graphite Bearing and bushing

    Oli Impreginasi Grafit Bantalan sareng bushing

    tures Minyak-impregnated; Pelumas mandiri Paké tahan hirup sareng panjang umur jasa Bantalan kinerja tinggi tiasa dina beban anu ekstrim, aplikasi bulak balik gancang sareng aplikasi osilasi Harta konduktivitas termal anu saé tiasa dianggo dina lingkungan anu kotor sareng korosif Noise langkung kirang dibanding bantalan anu sanés Cocog pikeun beban statis tinggi Tiasa dilarapkeun dina sacara lega tahan résistansi saé pikeun oklusi, tahan korosi, gajih tahan ka uapitas élastisitas tahan, weldabil ...