Kaayaan Téknis Kanggo Ngasilkeun Cingcin Bantalan Anu Saé

Naon anu dimaksud cincin bantalan?

Cincin bantalan ngarujuk kana pipa waja seamless anu panas-digulung atanapi tiis-digulung (tiis digambar) pikeun manufaktur ring bantalan rolling umum. Diaméter luar pipa waja nyaéta 25-180mm, sareng kandel témbokna 3.5-20mm, anu tiasa dibagi kana presisi biasa sareng presisi tinggi.

Kaayaan téknis pikeun produksi cincin bantalan kawilang ketat. Komposisi kimia, sipat mékanis, kinerja prosés, ukuran sisikian, bentuk karbida, jero lapisan dekarburisasi, sareng sajabana ti produk réngsé diperyogikeun pikeun minuhan sarat standar anu aya hubunganana.


Pos waktos: Aug-22-2020